Zonnebanklampen vervangen

Zonnebanklampen vervangen? Bij zonnebankonderdelen.nl bent u aan het juiste adres. Het kan voorkomen dat de lampen van uw zonnebank kapot zijn gegaan. De zonnebanklampen vervangen is dan een voordelige oplossing om uw zonnebank weer te laten werken. Op deze pagina leest u alles over vervangen. Heeft u echter vragen? Aarzal dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.

Levensduur zonnebanklampen

Lampen van zonnebanken gaan niet eeuwig mee, integendeel, de levensduur van zonnebanklampen bedraagt ongeveer 450 tot 500 uur. Bij hogedruklampen zal de levensduur iets hoger zijn: ongeveer 750 uur. Het aantal jaar dat de lamp meegaat hangt dus af van het aantal personen dat de zonnebank gebruikt. Zonnebanklampen zijn niet duur en kosten tussen de €10,- en de €20,- per lamp.

Waar moet je op letten bij zonnebanklampen vervangen?

Voordat je een zonnebanklamp wilt vervangen is het handig om de volgende punten na te gaan:

  • Welk merk zonnebanklamp wordt er vervangen.
  • Wat is het wattage van de oude lamp.
  • Hoelang zijn uw lampen.
  • Welk type starter u heeft en wij adviseren deze te vervangen met de lampen.
  • Wat is het UVB gehalte van de lampen, het juiste aantal UVB hangt af van uw huidtype.

Vragen over zonnebanklampen vervangen?

Heeft u vragen omtrent het vervangen van de lampen van uw zonnebank? Vraag ons dan gerust om meer informatie. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Liever de zonnebanklamp laten vervangen? Dat kan ook. Wij bieden hiervoor een service aan, waarbij wij de zonnebanklampen door heel Nederland komen vervangen.