Wanneer zonnebanklampen vervangen

Wanneer zonnebanklampen vervangen?

De levensduur van een zonnebanklamp is meestal ongeveer 500 branduren. Vaak zie je dat zonnebanklampen veel langer gebruikt worden dan dat eigenlijk goed is. De werking neem namelijk vanaf dag 1 af, dat is een effect waar niemand iets aan kan doen. Als er dus langer mee doorgegaan wordt wordt de het resultaat dus ook steeds minder. U zult dan dus langer moeten bruinen om dezelfde uitwerking als eerst te krijgen.

Nu is het natuurlijk erg moeilijk te schatten wat 500 branduren zijn. Daarom zeggen wij dat bij gemiddeld gebruik een lamp 4 a 5 jaar mee moet kunnen gaan. Gebruikt u de zonnebank veel vaker, of met het hele gezin? Dan dienen de lampen naar verhouding sneller vervangen te moeten worden.

Wij hopen dat u nu een antwoord heeft op de vraag: wanneer zonnebanklampen vervangen.

Bruiningslampen en snelbruinlampen.

De regel (500 branduren) geldt ook voor bruingslampen en snelbruinlampen.

De lampen zonnebank vervangen en aanschaffen

Nu u weet dat u regelmatig uw zonnebank lampen moet (laten) vervangen is het zaak op de juiste zonnebanklampen aan te schaffen.

Belangrijk om rekening mee te houden zijn de volgende zaken:

  • De lengte van uw zonnebank lampen (meest voorkomende is 176 cm)
  • Wattage van de lampen
  • Merk
  • Type

U kunt op uw huidige lampen zien welke zonnebank lampen u zou moeten bestellen. Komt u er niet uit? Dan kunt u ons inschakelen en helpen wij u op weg. Neem dan contact met ons op of bel ons op 06 – 13 13 48 13.

Vragen over uw de vervanging van uw zonnebank lampen?

Heeft u vragen omtrent uw lampen zonnebank vervangen? Vraag ons dan gerust om meer informatie. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Liever de gasveer laten plaatsen? Dat kan ook. Bij bieden hiervoor een service aan, waarbij wij de gasveren door heel Nederland komen plaatsen.

Bekijk onze bruiningslampen