Starters voor zonnebanklampen

Starters voor zonnebanklampen doet u bij zonnebankonderdelen.nl. Wij bieden een brede selectie aan starters voor zonnebanklampen. Op deze pagina vindt u informatie over de starters die wij verkopen. Tevens vindt u hier informatie over ons en over de overige producten die wij verkopen.

Liever direct de starters voor zonnebanklampen bestellen? Klik dan hier.

Werking starter

De starter zorgt ervoor dat de zonnebanklamp met de juiste power opstart zodat deze op volle sterkte gaat bruinen. Maar ook starters verouderen door het gebruik. Vervang de starters daarom gelijktijdig met de lampen voor een optimaal bruiningsresultaat.

Over zonnebankonderdelen.nl

Zonnebankonderdelen.nl is een gerenommeerd verkoop- en servicebedrijf voor zonnebankonderdelen voor de home-markt. Ons bedrijf is opgericht in 2004 en komt voort uit het oude reparatiebedrijf dat sinds 1999 voor zonnebankenfabrikant PalmBeach werkte. Helaas is deze fabriek in 2005 gestopt met produceren, maar wij hebben de servicewerkzaamheden voortgezet. Dit geldt tevens voor het merk Alisun waarvan de fabriek ondertussen failliet gegaan is.

Overige producten die wij verkopen

Zonnebankonderdelen.nl verkoopt allerlei producten welke u nodig kunt hebben bij het onderhouden van uw zonnebank. Ook bij de zonnebanken waarvan die wat ouder zijn en waar bijvoorbeeld de fabrikant gestopt is met produceren. U kunt nog steeds voor uw onderdelen bij ons terecht.

Twijfelt u over een product en of wij een product wel verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u vertellen of wij een product kunnen aanbevelen voor uw zonnebank. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de starters voor zonnebanklampen. Vaak kunnen meerdere soorten starters voor zonnebanklampen worden toegepast.

Bekijk onze starters