Onderhoud zonnebank

Het onderhoud zonnebank regelen? Dat doet u bij Zonnebankonderdelen.nl. Wij realiseren het onderhoud voor uw zonnebank of zonnehemel.

Onderhoud zonnebank nodig?

Is het nodig om uw zonnebank te onderhouden horen wij weleens? Ja zeggen wij. Uw zonnebank gaat bij gebruik (en bij veel gebruik nog meer) achteruit. Niet alleen de lampen bepalen het bruiningsresultaat, ook stof aan de binnenkant op de reflectorplaat, op de lampen en op de acrylplaat zorgen voor minder bruining.

Tevens gaan de lampen, naarmate deze ouder worden, steeds meer warmte afgeven, waardoor de acrylplaat waar u op ligt steeds heter wordt, deze verder moet gaan uitzetten (kan niet, zit er strak in) en hierdoor sneller zal gaan scheuren.

Onderhoud zonnebank laten uitvoeren

Zonnebankonderdelen.nl realiseert naast de levering van zonnebank onderdelen ook het onderhoud zonnebank voor u. Wij bieden een onderhoudsbeurt voor uw zonnebank voor € 59,00. Dit bedrag is inclusief BTW, voorrijkosten en arbeidsloon.

Voor dit bedrag maken wij de binnenzijde van uw bank/hemel schoon, d.w.z. de reflectorplaten, de acrylplaten, de lampen en wij meten voor u de intensiteit van de lampen en testen hem op juiste werking en veiligheid.

Vaak gaat het onderhoud van uw zonnebank gepaard met het vervangen van de lampen in uw zonnebank. Indien blijkt bij het onderhoud aan uw zonnebank dat de lampen aan vervanging toe zijn en u ervoor kiest ze tijdens de onderhoudsbeurt te laten vervangen, dan betaalt u alleen de onderhoudsbeurt en de lampen en geen extra arbeidsloon voor het aanbrengen van deze lampen.

Twijfel?

Twijfelt u of u een onderhoudsbeurt voor uw zonnebank moet laten uitvoeren? Neem dan eerst gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van eerlijke en goede adviezen op dit gebied. U kunt uw vragen stellen door contact met ons op te nemen of ons te bellen op 06 – 13 13 48 13.

Wij staan u graag te woord.

Bekijk onze onderhoudsdiensten en producten