Lampen zonnebank vervangen

Lampen zonnebank vervangen? Heeft u een zonnebank of zonnehemel? Dat weet u dat het goed is om regelmatig de lampen van uw zonnebank te vervangen. De lampen gaan namelijk maar een x aantal lichturen mee. Al snel wordt de kwaliteit iets minder en naarmate ze ouder worden (en dus meer gebrand hebben) gaat de kwaliteit steeds sterker achteruit.

De levensduur van standaard zonnebanklampen is meestal 500 uur. Voor speciale en professionele zonnebanklampen kan de levensduur 800-1000 branduren zijn.

De lampen zonnebank vervangen en aanschaffen

Nu u weet dat u regelmatig uw zonnebank lampen moet (laten) vervangen is het zaak op de juiste zonnebanklampen aan te schaffen.

Belangrijk om rekening mee te houden zijn de volgende zaken:

  • De lengte van uw zonnebank lampen (meest voorkomende is 176 cm)
  • Wattage van de lampen
  • Merk
  • Type

U kunt op uw huidige lampen zien welke zonnebank lampen u zou moeten bestellen. Komt u er niet uit? Dan kunt u ons inschakelen en helpen wij u op weg. Neem dan contact met ons op of bel ons op 06 – 13 13 48 13.

Lampen zonnebank vervangen laten uitvoeren

Lampen zonnebank vervangen is echter niet een klusje dat je zomaar doet. Vaak is het een hele uitdaging om deze lampen te kunnen vervangen. Wij bieden daarom een installatie/onderhouds-service. Dan doen wij dit werk voor u. Wel zo gemakkelijk!

U kunt de Bermuda Gold en Philips bruiningslampen ook door ons laten plaatsen in combinatie met een onderhoudsbeurt van EUR 59,00. Extra tip van ons: vervang ook de starters, dit verlengt de levensduur van uw lampen en kan gelijktijdig met het plaatsen van nieuwe zonnebank lampen worden meegenomen.

Vragen over uw de vervanging van uw zonnebank lampen?

Heeft u vragen omtrent uw lampen zonnebank vervangen? Vraag ons dan gerust om meer informatie. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Liever de lampen laten plaatsen? Dat kan ook. Bij bieden hiervoor een service aan, waarbij wij de lampendoor heel Nederland komen plaatsen.

Bekijk onze lampen