Gasveer zonnebank

Zoekt u een gasveer voor uw zonnebank. Dan kunt u bij Zonnebankonderdelen.nl uw gasveer bestellen. Wij verkopen vele soorten gasveren en durven wel te stellen dat wij voor elke zonnebank de juiste gasveer hebben.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een gasveer voor uw zonnebank? Dat leggen wij u hieronder graag uit. Mocht u naar aanleiding van onze informatieve pagina toch nog vragen hebben? Stel ze ons gerust. Wij helpen u graag. Onze contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina.

De zonnebank gasveer

Om uw zonnebank goed te laten sluiten is een gasveer nodig. Deze gasveer is een veer die voorkomt dat uw zonnebank in 1 keer neerklapt. Soms wordt de gasveer zonnebank ook aangeduid als pomp, telescoop en schokbreker. De gasveer zorgt hij er voor dat de zonnebank op een normale manier sluit.

Er zijn vele soorten gasveren. De belangrijkste verschillen zitten hem in:

  • Merk
  • Lengte
  • Sterkte

De lengte en de sterkte van de gasveer staat op de gasveer zelf. Deze staan respectievelijk aangegeven met de letters L (lengte) en N (newton). Nu u dit weet weet u welke gasveer u voor uw zonnebank zou moeten aanschaffen.

Wat betreft de merken: wij verkopen 3 soorten merken, namelijk: Alisun, PalmBeach en Philips. Dit zijn de meest voorkomende gasveren in de markt. Direct alle gasveren bekijken? Klik dan hier.

Vragen over uw gasveer zonnebank?

Heeft u vragen omtrent de gasveer voor uw zonnebank? Vraag ons dan gerust om meer informatie. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Liever de gasveer laten plaatsen? Dat kan ook. Bij bieden hiervoor een service aan, waarbij wij de gasveren door heel Nederland komen plaatsen.

Bekijk onze gasveren