Bruiningslampen kopen

Bruiningslampen kopen doet u bij Zonnebankonderdelen.nl. Wij hebben diverse bruiningslampen te koop in onze webshop. Wilt u weten welke bruiningslampen er zijn er welke u zou moeten kopen? Lees dan deze pagina. Op deze pagina vertellen wij u alles wat u moet weten over onze bruiningslampen.

Bruiningslampen en zonnebanklampen

Bruiningslampen zijn beter bekend als zonnebanklampen. Vaak denkt men dat dit 2 verschillende soorten lampen zijn. Echter is dit niet juist. Het is alleen een andere benaming. Bruiningslampen zijn het meest essentiële onderdeel van de zonnebank.

In de lamp zit een soort gas. Dit gas verminderd wanneer deze ouder wordt. Globaal wordt de lamp 10% slechter per jaar. Dit is een natuurlijk proces waar helaas niets aan te doen is. Daarom is het vaak noodzakelijk op eens in de zoveel tijd uw zonnebank te voorzien van nieuwe zonnebanklampen. Deze bruiningslampen kunt u bij ons bestellen. Wij kunnen ook voor u de bij ons gekochte bruiningslampen komen vervangen.

Bruiningslampen kopen

Het is zogezegd noodzakelijk om om de paar jaar de zonnebanklampen te vervangen. Naast dat u er op deze manier voor zorgt dat het resultaat van uw zonnebank-sessie goed blijft, zorgt dit er ook voor dat uw acrylplaar langer mee gaat.

Onze bruiningslampen webshop biedt diverse soorten lampen. Op uw huidige lampen kunt u de specificaties vinden van de lampen. Zodra u dat weet kunt u dezelfde lampen of vergelijkbare lampen bij ons bestellen.

Vragen over de bruiningslampen voor uw zonnebank?

Heeft u vragen omtrent de acrylplaat voor uw zonnebank? Vraag ons dan gerust om meer informatie. U kunt op onze contactpagina onze contactgegevens vinden. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het vervangen van uw bruiningslampen kunt u in principe zelf. Echter bieden wij een inbouwservice aan. Mocht u hier gebruik van willen maken kunt u dat aangeven bij uw bestelling.

Bekijk onze bruiningslampen