Alisun zonnebanklampen

Zonnebankonderdelen.nl is gespecialiseerd in Alisun zonnebanklampen. Alisun zonnebanklampen worden al jaren niet meer gemaakt, maar er zijn zeker vervangers voor deze zonnebanklampen waar u mee uit de voeten kunt. Op deze pagina leest u alles over de zonnebanklampen die de Alisun zonnebanklampen kunnen vervangen. Heeft u echter vragen? Aarzal dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.

Alisun zonnebanklampen

Vele zonnebanken zijn van het merk Alisun. Alisun bouwde in het verleden veel zonnebanken met toestellen als de 900S de 1000H en de 1200H. Het kan goed zijn dat u een zonnebank van Alisun heeft staan. En omdat deze zonnebanken vrij lang mee gaan, kan het gebeuren dat er onderdelen van deze zonnebank kapot gaan. Echter is het zonde om gelijk de zonnebank te vervangen. Onderdelen zijn nog steeds te krijgen, soms echter van een ander merk.

Alisun produceert op dit moment geen zonnebanklampen meer, maar alleen nog zonnebanktoestellen voor zonnestudio’s. Daarom zijn wij (en bent u) aangewezen op andere merken die bij dit merk zonnebank passen. Deze verkopen wij zeker en daarom kunt u nog steeds voor uw Alisun zonnebanklampen bij Zonnebankonderdelen.nl terecht.

Vervangende zonnebanklampen

Wij bieden op dit moment 2 soorten zonnebanklampen die u kunt gebruiken in uw Alisun zonnebank. Dit zijn de Bermuda Gold bruiningslampen en de hogedruk gezichtsbruinlamp Philips HPA 400S.

Vervangende onderdelen

Ook voor bijvoorbeeld acrylplaten kunt u een vervangend product zoeken. Onze acrylplaten kunnen bijvoorbeeld in een Alisun zonnebank gemonteerd worden.

Vragen over de Alisun zonnebanklampen?

Heeft u vragen omtrent de zonnebanklampen van Alisun? Vraag ons dan gerust om meer informatie. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Liever de lampen laten plaatsen? Dat kan ook. Bij bieden hiervoor een service aan, waarbij wij de acrylplaten door heel Nederland komen plaatsen.

Lampen bestellen